Årets första gemensamma tur

Äntligen så kom vi iväg på årets första gemensamma tur jag och frugan i Däckster och målet för resan är Karlshamn där vi ska lämna av yngsta sonen på skatecamp, som är som kollo med skateboard som tema.

På vägen ner stannade vi på Värnamo camping som är en lite camping precis i anslutning till staden med bara 400 meter till centrum.

Dock är det i min mening en skogscamping även om den är så centralt placerad och jag tror bilden talar sitt tydliga språk.

Platserna är av varierande storlek och inte alla funkar för en nio meter lång Däckster vilket fick föraren, till lika skribenten, att grymta lite när det skulle parkeras. Kan väl tillägga att ett glas rosé hägrade så det kan ha varit en del i grymtande ?

Väl på plats så känns ändå camping som ganska bra sådan med som sagt nära till centrum, möjlighet till att  paddla kanot och spela minigolf.

Faciliteterna är helt ok men då det endast finns tre duschar för herrar respektive damer så är jag glad att jag som oftast vaknar väldigt tidigt och i och med det kan duscha i lugn och ro utan kö. Kan det vara så att man börjar bli lite gubbe när man vaknar så tidigt som klockan 05:48 på semestern? ?

Avslutningsvis så ger jag Värnamo camping 3,5 däck av 5.

/förarn